Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η δραστηριότητα της ALPHATECH ξεκινά το μακρινό 1980. Τότε ο μέχρι πρότινος  διαχειριστής (Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός) ιδρύει την πρώτη επιχείρηση με αντικείμενο μελέτες και εγκαταστάσεις πρωτοποριακών συστημάτων θέρμανσης/ύδρευσης. Εισάγει από τη Γερμανία το σύστημα θέρμανσης δαπέδου της THYSSEN-POLYMER. Από τότε, το σύστημα αυτό τοποθετείται σε εκατοντάδες κατοικίες, σχολεία, εκκλησίες, ξενοδοχεία και λοιπά κτίρια σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κατέχει πλέον ηγετική θέση στο είδος αυτό της θέρμανσης.

Το 1999 η ALPHATECH αναβαθμίζεται με την είσοδο δύο έμπειρων Μηχανολόγων – Μηχανικών. Όσον αφορά την θέρμανση δαπέδου, η εταιρία υιοθετεί ένα ποιοτικότερο σύστημα της Γερμανο-Ελβετικής Haka-Gerodour, πρωτοποριακά τεχνικά – υδραυλικά συστήματα της Ιταλικής IVAR, καθώς και  τους πρωτοποριακούς λέβητες πυρόλυσης ξύλου & pellet της γνωστής Τσέχικης εταιρείας ATMOS, αναλαμβάνοντας μάλιστα και την αποκλειστική αντιπροσωπεία τους στην Ελλάδα.

Το 2014, μετά την αφυπηρέτηση του ιδρυτή, η εταιρεία παίρνει πλέον τη σημερινή της νομική μορφή ALPHATECH A.E.B.E. Παράλληλα αναλαμβάνουν  ως διευθύνοντες σύμβουλοι στο νέο σχήμα της εταιρείας οι υιοί του ιδρυτή, ένας Μηχανολόγος Μηχανικός και ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Στη συνέχεια η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας, γνωρίζει μια πρωτοφανή ανοδική πορεία, εισάγοντας κατ’ αποκλειστικότητα και διαθέτοντας στην ελληνική αγορά πολλά νέα καινοτόμα προϊόντα.

Ένα από αυτά είναι ο λέβητας φυσικού αερίου συμπύκνωσης της Ιταλικής Italtherm, με ηλεκτρονική αντιστάθμιση καιρού και βαθμό απόδοσης 108%. Όπως είναι γνωστό οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συνεργάζονται άψογα με την θέρμανση δαπέδου (τομέας όπου πρωτοστατεί η ALPHATECH). Το γεγονός αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της εταιρίας να συνεργαστούν κατ’ αποκλειστικότητα με την Ιαπωνική Panasonic. Αντλίες θερμότητας αέρα νερού και ηλιακά, αποτελούν πλέον αντικείμενα που εντάσσονται κατά προτεραιότητα στις δραστηριότητες της ALPHATECH. Πάντα με γνώμονα την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ συνεργατών, η εταιρία, φρόντιζε και φροντίζει πάντα να διαθέτει όλα τα κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η πλήρης τεχνική υποστήριξη της ALPHATECH, συνοδεύει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα που αντιπροσωπεύει, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης (after – sales service).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα *
Επώνυμο *
Email*
Τηλέφωνο

Θέμα

Πως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε;